Consiliul Local al Tinerilor Rublenița a realizat un filmuleț despre activitatea de voluntariat în parteneriat cu grupul de inițiativă din localitate ”Puterea e în noi”. Scopul acestuia este stimularea locuitorilor prin implicare, în realizarea unui proiect comunitar ”Un dar pentru copil”-II continuitate.

”Voluntariatul nu înseamnă să-ți faci lucrurile cu ușurință și veselie, dar să lucrezi asupra ta, să-ți formezi abilități noi, să-ți asumi responsabilitatea și să înveți ceva nou” spune Mihaela Starșii, Președinte CLT Rublenița.

Această activitate a fost realizată de Consiliul Local al Tinerilor Rublenița în parteneriat cu grupul de inițiativă "Puterea e în noi", în cadrul Programului de Mentorat pentru Dezvoltare Comunitară Incluzivă "INSPIRĂ şi pe ALŢII". Programul de Mentorat este parte componentă a proiectului "Inițiativă Comună pentru Oportunități Egale", implementat de Fundația Est-Europeană, în parteneriat cu CPD, din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare(SDC) şi Suedia.