Caravana Festivalul Voluntarilor la Soroca

Caravana Festivalul Voluntarilor pornește spre tine iar prima sesiune de informare cu privire la „Festivalul Voluntarilor 2020” dar și modul de aplicare va avea loc pentru localitățile din regiunea nord, în orașul Soroca.
Echipa organizatorică invită voluntarii, coordonatorii de voluntari, lucrătorii de tineret, membri ai ONG-urilor și ai instituțiilor gazdă al activității de voluntariat precum și alte persoane active din raioanele: Briceni, Ocnița, Edineț, Dondușeni, Rîșcani, Drochia, Soroca, Glodeni, Florești, Fălești, Bălți, Sângerei la sesiunea de informare, care va avea loca în data de 10 octombrie 2020, ora 11:00 în cadrul Centrului de Resurse pentru Tineri DACIA, Soroca, str. Mihail Sadoveanu 21. Organizatorii își asumă acoperirea cheltuielilor de transport și a pauzei de cafea.
Pentru a participa completează acest formular accesând linkul: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdzIKbVeStPnYM1m5vdrVbq0UBlGS64BJ0L568zmxNTVAF8Ng/viewform
până la data de 6 octombrie 2020.
În contextul situației actuale privind COVID-19, spațiul pentru organizarea instruirii va asigura respectarea cu strictețe a regulilor de prevenire COVID-19 stipulate de către Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova și garantează oferirea celui mai înalt grad de dezinfectare și ventilare a spațiilor comune.
Pentru detalii suplimentare puteți contacta: Alina Beșleaga – asistent de proiect tel. 079440566,e-mail: fv2020@fen.md

Proiectul „Festivalul Voluntarilor – 2020” este implementat de Fundația pentru Educația Non-Formală în parteneriat cu Centrul Republican pentru Copii și Tineret, cu suportul financiar al Ministerului Educației, Culturii şi Cercetării în cadrul Programului de Granturi pentru organizațiile de tineret 2020.