CEL MAI BUN DEPARTAMENT DIN CADRUL CONSILIULUI DE TINERET

Inițiativele și curajul tinerilor dau speranță tuturor!

Rețeaua Națională a Consiliilor Locale ale Tinerilor din Moldova a organizat la data de 21 noiembrie 2020 Gala Premiilor pentru Consiliile de Tineret a doua ediție cu suportul Ministerului Educației, Culturii şi Cercetării.
Evenimentul a avut ca scop să încurajeze şi să remarce realizările, performanțele tinerilor, precum și contribuția structurilor reprezentative ale tinerilor la dezvoltarea a sectorului de tineret.
Cei premiați sunt tinerii consilieri, specialiști de tineret, parteneri şi Consiliile de Tineret care au consemnat o evoluție relevantă în dezvoltarea politicilor de tineret la nivel local şi au contribuit prin implicare, voluntariat, atitudine si abilități la crearea programelor şi instrumentelor de lucru cu tinerii.

Consiliul Raional al Tinerilor Soroca s-au întors cu 3 premii: ”CEL MAI BUN DEPARTAMENT DIN CADRUL CONSILIULUI DE TINERET”, Președintele CRT, Gatman Robert a fost desemnat cu titlul ”SUPER MENTOR” și Nicoleta Mușcinschi a fost premiată cu titlul ”Cel mai Bun Lider”.

Nicoleta Muşcinschi, ex-președintă, Consiliul Raional al Tinerilor din Soroca: „În cadrul Galei pentru Consiliile de Tineret am fost premiată cu titlul ”Cel mai Bun Lider”. A fost un eveniment minunat, care a adunat oameni dragi din toate colțișoarele țării. La întrebarea moderatoarei, care sunt calităţile şi competenţele care m-au ajutat să obţin acest titlu, am răspuns fără ezitare: perseverenţa, munca în echipă şi motivaţia de a crea lucruri frumoase în comunitatea mea. Mulțumesc mult, RNCLTM pentru o organizare fabuloasă și căldura oferită.”

RNCLTM este o organizație a tinerilor, constituită din Consiliile Tinerilor la nivel raional/municipal și care deține funcție reprezentativă în raport cu Autoritățile Publice Centrale, structurile neguvernamentale republicane și internaționale.