Angajații Centrului DACIA și membrii Board-ului, au participat la data de 27-28 iunie 2020, la trainingul cu tematica: ”Elaborarea Strategiei CRT DACIA 2020-2025”.

Pe parcursul celor două zile, participanții și-au format cunoștințe în domeniul planificării strategice, etapele de planificare strategică (analiza SWOT), abilități practice de utilizare a cunoștințelor obținute cu scopul elaborării unui plan strategic, abilități practice de dezvoltare a planului strategic.

În timpul sesiunilor formatorul a facilitat un demers de formare profesională, axat pe învățare experenţială şi schimb de bune practici, punând accentul pe dezvoltarea în continuare a abilităților de lucru în echipă, implicarea participanților în activitățile propuse, promovarea managementului participativ, dar şi pe sensibilizarea vizavi de importanța succesiunii logice şi concordanței: problemă – obiectiv general – obiectiv specific – acțiune – indicatori – schimbarea (calitatea) produsă.

Potrivit președintei CRT DACIA, Stela Babici, planificarea strategică va fi un rezultat calitativ pentru activitățile pe care le realizăm devenind astfel mai transparenți pentru donatori.

”Participanții trainingului s-au declarat a fi foarte mulțumiți de cunoștințele acumulate și de organizarea acestui training” a spus formatorul Olga Comerzan.

Activitatea face parte din cadrul proiectului ”Consolidarea capacităților instituționale ale Centrului de Resurse Tineret DACIA” susținut financiar de Fundația Est-Europeană, din sursele alocate de Fundația OAK.