Cinema night la Volovița

Fondul pentru Tineri Soroca, împreună cu Consiliul Local al Tinerilor din comuna Volovița, au organizat o seară de cinema la data de 25 septembrie, unde tinerii din comuna Volovița au avut ocazia de a viziona comedia ”Salvatorii din Malibu”.

Membrii Fondului pentru Tineri au pregătit o loterie pentru copii cu toate biletele câștigătoare și au făcut popcorn, cu scopul colectării de fonduri pentru suplinirea Programului Raional de Granturi 2020, destinat finanțării de proiecte scrise și implementate de către tinerii din municipiul și raionul Soroca.

Cei care au fost la cinema au rămas impresionați de evenimentul organizat. ”A fost interesant, mai ales că pentru prima dată a fost organizată cinema în aer liber, ar trebui mai des de organizat”, a spus Emanuela.

Valeria Șoimu, consilier în CLT Volovița a afirmat: ”A fost o seară foarte interesantă și vom avea amintiri unice în urma acesteia. Mulțumim Centrului DACIA pentru colaborare, este ceva nou pentru comuna noastră și sper să mai organizăm astfel de activități”.

Programul ”Fondul pentru Tineri Soroca” este coordonat de Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA cu susținerea financiară a Fundației Est-Europene, din resursele acordate de Suedia.