Consilierii CLT și-au ales noua conducere

La data de 08 noiembrie 2022, în incinta Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA, a avut loc turul doi al alegerilor președintelui și celor doi vicepreședinți ai Consiliului Local al Tinerilor, la care au participat tinerii consilieri aleși în urma scrutinului electoral din 21 octombrie 2022.

Astfel, din cei șase candidați: Haric Cornelia, Bulat Daniela, Olari Ionela, Rezneac Daniela, Gherghelijiu Victoria și Starîș Ilie, consilierii au ales ca în fruntea Consiliului Local al Tinerilor să fie ,Olari Ionela, Președinte CLT, acumulând cele mai multe voturi din partea consilierilor. Ea va fi ajutată în activitatea sa de către vicepreședinții Rezneac Daniela și Bulat Daniela.
Tinerii consilieri au aprobat Regulamentul de activitate, comisiile de specialitate, ulterior aceștia urmează să elaboreze Planul de Acțiuni pentru mandatul 2022-2023 ce prevede un șir de activități orientate spre soluționarea problemelor tinerilor din comunitate.

Amintim că la data de 21 octombrie 2022 s-au desfășurat alegerile Consiliului Local al Tinerilor la care au participat peste 1500 de studenții și elevii din toate instituțiile de învățământ a municipiul Soroca.
Activitatea a fost organizată de către Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA în cadrul Planului de Activități în domeniul Tineret a Raionului Soroca pentru perioada anului 2022-2023.