Consiliul Local al Tinerilor și-au ales Președintele

Președintele Consiliului Local al Tinerilor, mandatul 2020-2021, a fost ales, se numește Manea Ilina și este eleva Liceului Teoretic „Constantin Stere” din municipiul Soroca.

La data de 30 octombrie 2020, în incinta Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA, au avut loc alegerile președintelui Consiliului Local al Tinerilor, la care au participat tinerii consilieri aleși în urma scrutinului electoral din 23 octombrie 2020.

Astfel din cei patru candidați: Manea Ilina, Perjovschi Camelia, Cristal Mihai și Procopii Mariana, consilierii au ales ca în fruntea consiliului să fie o fată, Ilina acumulând cele mai multe voturi din partea consilierilor. Ea va fi ajutată în activitatea sa de către vicepreședinții: Cristal Mihai și Jardan Olga.
Tinerii consilieri au aprobat Regulamentul de activitate, comisii de specialitate, urmează doar să elaboreze Planul de Acțiuni pentru perioada mandatului 2020-2021și desigur implementarea acestuia.

Amintim ca la data de 23 octombrie 2020 s-au desfășurat alegerile Consiliului Local al Tinerilor la care au participat studenții și elevii de la toate instituțiile de învățământ din municipiu.

Activitatea este organizată de către Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, în cadrul Planului de Activități în domeniul Tineret din cadrul Raionului Soroca pentru perioada anului 2020, cu suportul financiar exclusiv, din partea Consiliului Raional Soroca.