Cum să obții un loc de muncă decent?

Tinerii reprezintă premisa unei dezvoltări sustenabile pentru orice societate. Tranziția de la tinerețe la maturitate este un proces complex, în care tinerilor li se cere să ia decizii importante în termeni sociali, psihologici și economici. Aceste decizii le determină cursul și calitatea vieții. O decizie incorectă privind educația și viitorul parcurs în carieră, poate duce la eșecuri în obținerea unui loc de muncă decent și poate avea un impact de durată asupra competențelor profesionale dar și a veniturilor.

Tocmai pentru a preveni barierele și a dobândi abilități necesare de planificare în căutarea unui loc de muncă, recent, în incinta Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA, a avut loc o sesiune de informare și sensibilizare a tinerilor. Participanții la sesiune au fost tinerii absolvenți ai Colegiului ”Mihai Eminescu” din municipiul Soroca.

Activitatea a fost organizată de Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, în cadrul Planului de activități în domeniul tineret din cadrul Raionului Soroca pentru anul 2020.