Fondul pentru Tineri Soroca recrutează NOI MEMBRI

Fondul pentru Tineri Soroca este format dintr-un grup de fete și băieți tineri selectați și instruiți, care dispun de calități deosebite și au dorința de a forma, promova, administra transparent fonduri destinate finanțării proiectelor inițiate şi implementate de către tineri pentru dezvoltarea comunităților locale.

În raionul Soroca, Proiectul „Fondul pentru Tineri” este activ din mai 2013 și încurajează responsabilizarea tinerilor, inițiativa civică, totodată, contribuie la dezvoltarea comportamentului filantropic al acestora.
Echipa Fondului pentru Tineri Soroca a reușit în cadrul Programului de Granturi, să finanțeze peste 100 de proiecte, acestea fiind implementate de grupuri de inițiativă formate din tineri. La baza Programului „Fondul pentru Tineri” este principiul că tinerii sunt cei care vor modela viitorul.

Formularul de aplicare https://forms.gle/eMTRA9i46JsFh2h57 se completează până la data de 25 noiembrie 2022. Formularul de aplicare trebuie să respecte structura și să includă informația solicitată

Programul „Fondul pentru Tineri Soroca” este coordonat de către Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA în parteneriat cu Consiliul Raional Soroca, Primăria orașului Soroca şi susținerea financiară a Fundației Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei.

Pentru informații suplimentare nu ezita să ne contactați: tel: (+373 230) 23619, persoană de contact: Olesea Ciobanu, Coordonator Programul Raional de Granturi.