Fondul pentru Tineri Soroca recrutează NOI MEMBRI

Fondul pentru Tineri Soroca este format dintr-un grup de fete și băieți tineri selectați și instruiți, care dispun de calități deosebite și au dorința de a forma, promova, administra transparent fonduri destinate finanțării proiectelor inițiate şi implementate de către tineri pentru dezvoltarea comunităților locale.

În raionul Soroca, Proiectul „Fondul pentru Tineri” este activ din mai 2013 și încurajează responsabilizarea tinerilor, inițiativa civică, totodată, contribuie la dezvoltarea comportamentului filantropic al acestora.
Echipa Fondului pentru Tineri Soroca a reușit în cadrul Programului de Granturi, să finanțeze peste 130 de proiecte, acestea fiind implementate de grupuri de inițiativă formate din tineri. La baza Programului „Fondul pentru Tineri” este principiul că tinerii sunt cei care vor modela viitorul.

Formularul de aplicare https://forms.gle/owse1Ltey78sUEDr5  se completează până la data de 22 noiembrie 2023. Formularul de aplicare trebuie să respecte structura și să includă informația solicitată
Programul „Fondul pentru Tineri Soroca” este coordonat de către AO Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA cu susținerea financiară a Fundației Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei.
Pentru informații suplimentare nu ezita să ne contactați: tel: (+373) 069506032, persoană de contact: Olesea Ciobanu, Coordonator.