Implicare și dezvoltare: Ședința Fondului pentru Tineri

Membrii Fondului pentru Tineri Soroca au organizat recent o ședință importantă la Centrul de Resurse pentru Tineri și Femei DACIA. Pe ordinea de zi au fost incluse două puncte principale: organizarea unei activități de colectare de fonduri și selectarea a 10 tineri care vor participa la școala de vară la sfârșitul lunii iunie.

Unul dintre punctele centrale ale ședinței a fost planificarea unei activități de colectare de fonduri ce va avea loc în Parcul ”Mihai Eminescu”. Evenimentul este programat pentru 14 iunie și promite să fie o zi plină de veselie și activități recreative.

Printre activitățile principale se numără organizarea unei tombole și sesiuni de face painting pentru copii. Tombola va include diverse premii atractive, iar toate fondurile colectate vor fi direcționate către proiectele de tineret ale fondului.

Un alt punct major pe agenda ședinței a fost selectarea a 10 tineri care vor participa la o școală de vară special organizată la sfârșitul lunii iunie. Acești tineri vor avea ocazia să se dezvolte personal și profesional, să își dezvolte abilități noi și să participe la ateliere de leadership și dezvoltare comunitară. Procesul de selecție a fost riguros, având în vedere implicarea anterioară a tinerilor în proiecte de voluntariat și dorința lor de a se dezvolta continuu.

Proiectul ”Fondul pentru Tineri Soroca” este implementat de AO Centrul de Resurse pentru Tineri și Femei DACIA, cu suportul Fundației Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei.