Magia Filmului Sub Cerul Înstelat

Recent, tinerii de la Fondul pentru Tineri și Consiliul Local al Tinerilor au decis să aducă bucuria cinematografiei în comunitatea lor. Prin eforturile lor unite și pasiunea pentru film, au organizat un eveniment special de cinema, oferind o experiență memorabilă de proiecție în aer liber, în apropierea Cetății Sorocii. Căutând să aducă oamenii împreună și să împărtășească arta cinematografiei, evenimentul lor a devenit rapid o atracție locală.

Inițiativa a fost pornită de tinerii entuziaști de la AO CRT DACIA, care s-au adunat în jurul unei pasiuni comune pentru cinema. Având în vedere că orașul lor nu au cinematograf sau locuri adecvate pentru proiecții, tinerii și-au propus să umple acest gol și să ofere oamenilor o experiență culturală de neuitat. Astfel, s-au organizat într-o echipă determinată, împărțind sarcinile și lucrând împreună pentru a face evenimentul realitate.

Pături și scaune pliabile au fost aduse pentru a asigura confortul participanților. O atmosferă de veselie și anticipare s-a instalat în rândurile tinerilor, care și-au exprimat entuziasmul în a-și petrece o seară specială sub cerul liber.

Înainte de proiecția filmului, organizatorii au ținut o scurtă prezentare despre cine sunt și ce i-a motivat să creeze acest eveniment. Au împărtășit povestea pasiunii lor pentru film și dorința de a aduce bucurie în sufletele oamenilor din comunitatea lor.

Pe parcursul serii, tinerii s-au pierdut în lumea magică a cinematografiei. Filmul de dragoste „Culpa Mia” au adus un impact profund asupra spectatorilor, aducându-le bucurie, tristețe, nostalgie sau chiar și reflecție personală.
Proiectul ”Fondul pentru Tineri Soroca” este implementat de Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, cu suportul Fundației Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei.