Salubrizare de la mic la mare

Membrii CLT, Căinarii Vechi în comun cu alți voluntari au desfășurat o activitate de salubrizare în parcul din localitate, spațiul de joacă pentru copii și pe unele străzi din sat.
În doar câteva ore au fost umpluți peste 10 saci de gunoi, care au fost aruncate la întâmplare nu de altcineva, decât tot de oamenii din localitate (sticle de plastic, ambalaje, pungi, pachete goale și mucuri de țigări peste tot de-a lungul străzilor și în locurile de agrement).

Voluntarii CRT Dacia din Căinarii Vechi vin cu următorul mesaj adresat consătenilor: "Dragi locuitori ai satului, haide-ți cu toții să devenim un pic mai conștienți, să avem grijă de curățenia, nu doar din casele și curțile noastre".
Nu este deloc dificil să ajungem cu ambalajul gol sau sticla de sub apă până la lada de gunoi de acasă și să nu le lăsăm în plină stradă. E necesar ca fiecare să dea dovadă de responsabilitate și de ce nu, să devină un bun exemplu pentru oamenii din jur.

Activitatea a fost organizată de către Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, filiala Căinarii Vechi  în cadrul Planului de Activități în domeniul Tineret a Raionului Soroca pentru perioada anului 2021.