Tinerii de la Fondul pentru Tineri adună fonduri prin proiecție de film

Într-o seară de vineri, la Palatul de Cultură din Soroca, tinerii au adus o bucată din adâncurile oceanului în inima comunității lor. Fondul pentru Tineri Soroca a organizat o proiecție specială a filmului "47 de metri adâncime” pe 22 martie, cu un scop nobil: colectarea de fonduri pentru inițiativele locale de tineret.

Filmul "47 de metri adâncime" este o aventură subacvatică care îi poartă pe spectatori într-o călătorie plină de suspans și tensiune în adâncurile oceanului. În ciuda atmosferei tensionate a filmului, publicul a fost captivat de povestea impresionantă și de efectele vizuale uimitoare, care au făcut ca fiecare moment să fie plin de adrenalină.

Cu toate că evenimentul a fost un prilej de distracție și divertisment, acesta a avut și o latură profundă și semnificativă. Scopul principal al proiecției a fost acela de a strânge fonduri pentru sprijinirea inițiativelor și proiectelor desfășurate de tinerii din Soroca. Fondul pentru Tineri Soroca este un proiect dedicată susținerii și promovării potențialului tinerilor din comunitate, oferindu-le o platformă pentru a-și dezvolta abilitățile, pasiunile și inițiativele.

Cu sprijinul comunității locale și cu pasiunea lor pentru cauzele sociale și culturale, tinerii de la Fondul pentru Tineri Soroca au reușit să transforme o seară obișnuită într-o experiență memorabilă și plină de semnificație. Proiecția filmului "47 de metri adâncime" nu doar că a adus oamenii împreună pentru a se bucura de o aventură cinematică, dar a și evidențiat importanța solidarității și a sprijinului reciproc în realizarea unor scopuri comune.

Astfel de evenimente nu numai că aduc comunitatea împreună într-un mod distractiv și educativ, dar și contribuie la promovarea valorilor pozitive și la încurajarea implicării active a tinerilor în viața socială și culturală a orașului lor. Prin astfel de inițiative, tinerii din Soroca demonstrează că sunt motorul schimbării și că au capacitatea de a influența în mod pozitiv lumea din jurul lor.

Proiectul ”Fondul pentru Tineri Soroca” este implementat de AO Centrul de Resurse pentru Tineri și Femei DACIA, cu suportul Fundației Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei.