Tinerii de la Fondul pentru Tineri sărbătoresc Ziua Familiei cu o tombolă plină de premii

În cinstea Zilei Familiei, tinerii de la Fondul pentru Tineri au organizat un eveniment special, menit să aducă bucurie și entuziasm în rândul comunității. O tombolă plină de premii a fost principala atracție a acestui eveniment, oferind șansa participanților de a câștiga diverse recompense.

Cu un cost de doar 20 de lei per bilet, tombola a reprezentat o oportunitate accesibilă pentru toți cei interesați să participe. Fondurile obținute în urma vânzării biletelor vor fi direcționate către diverse proiecte și inițiative susținute de Fondul pentru Tineri, care promovează implicarea activă a tinerilor în comunitate și dezvoltarea lor personală.

Atmosfera evenimentului a fost plină de bucurie și entuziasm, iar participanții au fost încântați de oportunitatea de a petrece timp de calitate împreună cu familia și prietenii lor. Tombola a creat oportunitatea de a aduce comunitatea împreună, consolidând relațiile dintre tineri și promovând valorile familiei.

În final, tinerii de la Fondul pentru Tineri au reușit să ofere o zi memorabilă comunității, prin organizarea acestei tombole pline de premii. Prin implicarea lor activă și inițiativa de a organiza un astfel de eveniment, aceștia au demonstrat încă o dată importanța și impactul pozitiv pe care tinerii îl pot avea asupra comunității lor.

Proiectul ”Fondul pentru Tineri Soroca” este implementat de Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, cu suportul Fundației Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei.