Spiritul Halloween-ului sărbătorit de tinerii de la FpT Soroca

În seara de Halloween, tinerii din cadrul Fondului pentru Tineri Soroca au adus o notă captivantă în comunitate prin organizarea unei seri speciale de cinema. Evenimentul a avut loc la Palatul de Cultură, oferind publicului o seară plină de suspans și divertisment într-o atmosferă captivantă.

Cu sprijinul și eforturile dedicate ale membrilor Fondului pentru Tineri Soroca, comunitatea a avut oportunitatea de a se aduna și de a experimenta emoțiile unui film horror într-un cadru care, de obicei, găzduiește evenimente culturale și artistice.

Încă de la intrarea în incinta Palatului de Cultură, tinerii implicați în organizare au reușit să creeze o atmosferă adecvată pentru sărbătoarea de Halloween.
Filmul de gen horror ”Călugărița- Misterul de la mănăstire” ales pentru proiecție a fost selectat cu atenție pentru a oferi publicului o experiență memorabilă. Apreciatorii genului au avut ocazia să se bucure de o poveste captivantă, plină de tensiune și momente surprinzătoare, toate într-un mediu propice pentru a amplifica efectul fiecărei scene.

Eforturile depuse de tinerii implicați în organizarea serii de cinema au fost primite cu entuziasm și recunoștință din partea participanților, aceștia apreciind inițiativa și creativitatea adusă în comunitatea lor. De asemenea, a oferit oportunitatea pentru tineri să-și pună în valoare abilitățile organizatorice și să contribuie la diversificarea evenimentelor culturale din zonă.

Evenimentul a reprezentat nu doar o seară de divertisment, ci și o modalitate de a consolida comunitatea și de a oferi o alternativă culturală inovatoare pentru sărbătoarea de Halloween.

"Este minunat să vedem comunitatea noastră adunându-se într-o seară atât de specială. Suntem încântați să aducem o atmosferă de Halloween în oraș ", a declarat Ilie Svișciuc.

Cu această inițiativă reușită, tinerii de la Fondul pentru Tineri Soroca au demonstrat că prin creativitate, implicare și pasiune, pot aduce un suflu nou de energie și diversitate în viața culturală a comunității lor. 

Proiectul ”Fondul pentru Tineri Soroca” este implementat de AO Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, cu suportul Fundației Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei.