Tinerii în acțiune!

La data de 28 iulie 2020, a avut loc Ședința ordinară a Consiliului Raional al Tinerilor Soroca, unde în cadrul ședinței au fost analizate proiecte de decizie a Consiliului Raional Soroca pentru ședința planificată în luna august, în cadrul ședinței tinerii consilieri au pregătit și unele recomandări la proiectele de decizie care vor fi transmise Consiliului Raional Soroca.
Consiliul Raional al Tinerilor Soroca a analizat în special problema lipsei platformei amenajată pentru coșurile de gunoi din satul Zastânca Nouă. La fel s-a analizat și problema lipsei WC-urilor publice în municipiul Soroca.
Această activitate a fost organizată de Consiliul Raional al Tinerilor din municipiul Soroca, în cadrul proiectului "Amplificarea implicării tinerilor în procesul decizional", implementat de Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, cu suportul Fundației Est-Europene, în parteneriat cu Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare, din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Suedia.