Vino în echipa fetelor lidere!

AO Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, invită fetele să participe la Academia de Liderism pentru fete ”LEAD-FEM II”, unde acestea vor avea posibilitatea să își aprofundeze cunoștințele și capacitățile de lider în domeniul promovării egalității gender și prevenirea violenței față de femei.

Scopul Proiectului Academiei de Liderism pentru fete este de a edifica o nouă generație de fete lidere în domeniu promovării drepturilor femeilor din Republica Moldova.

Participantele la Academie de Liderism pentru fete ”LEAD-FEM II”, vor putea să-și aprofundeze cunoștințele și capacitățile de lider în domeniul promovării egalității gender și prevenirea violenței față de femei.
Academia de Liderism pentru fete ”LEAD-FEM II” se va desfășura în trei etape. Prima etapă vor fi analizate dosarele și intervievarea candidatelor, a doua etapă va consta în instruirea și formarea abilităților, structurată în mai multe module pe domenii, iar a treia etapă în realizarea inițiativelor la nivel local pentru promovarea a egalității gender și de prevenire a violenței față de femei.

Formularul de participare poate fi completat aici https://forms.gle/X5YqmWqZGMQV6CXJ6 până pe 14 august 2023.

Criterii de eligibilitate:
# fete ce apără drepturile omului/drepturilor femeilor;
# fete ce promovează egalitatea de gen și previne violenței față de femei;
# fete care au potențialul de a deveni lideră sau de a susține ferm drepturile femeilor în comunitatea sau organizația lor;
# fete cu vârsta cuprinsă 15-20 ani.

Pentru informații suplimentare despre participarea la Academia de Liderism pentru fete ”LEAD-FEM II”, persoana de contact: Olesea Ciobanu, 069506032.

Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, cu suportul financiar al Fundației OAK și în parteneriat cu Asociația pentru Relații Comunitare din România implementează proiectul Academia de Liderism pentru fete ”LEAD-FEM II”.