Activitățile Consiliului de Elevi nu rămân în umbră!

Chiar dacă situația creată de COVID-19 nu ne permite să ne delectăm de emoțiile unei comunicări directe, membrii Consiliilor de Elevi găsesc alte modalități de a continua activitățile. Astfel, de la începutul lunii aprilie, cele 3 Consilii de Elevi din liceele beneficiare ale proiectului ”Abilitarea elevilor în vederea implicării în procesul decizional” împreună cu experții și partenerii proiectului, au realizat 3 ședințe online, prin intermediul aplicație Zoom. În cadrul întrunirilor s-a discutat despre activitățile, programele de învățare și starea emoțională a membrilor CE în perioada de carantină; Ce poate face Consiliul de Elevi pentru semenii săi în această perioada?
De asemenea s-a discutat despre necesitatea elaborării și aplicării online a unui chestionar pentru studierea nevoilor pe care le au elevii în timp de carantină.Membrii Consiliului de Elevi au menționat că este foarte important ca activitatea CE să nu rămână în umbră în această perioadă, dar să fie cunoscută și apreciată de elevii din instituții.

Va reamintim ca Proiectul ”Abilitarea elevilor în vederea implicării în procesul decizional”, este implementat al 3-lea an consecutiv de către Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA și susținut financiar de Fundația Soros-Moldova și programele tematice ale Fundațiilor pentru o Societate Deschisă, Programul de Sprijinire a Educației și Fondul Youth Exchange și ghidează activitatea a 3 Consilii de Elevi din Liceul Teoretic ”Petru Rareș” din mun. Soroca, Liceul Teoretic Pelinia și Liceului Teoretic ”Bogdan Petriceicu Hașdeu” din raionul Drochia.
#StațiAcasă!