Despre noi
Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA

Organizație neguvernamentală, fondată și înregistrată în 2003, cu un palmares de peste 60 de proiecte implementate la nivel local, regional și național.

Organizația face parte din Consiliului Raional de Participare și deține secretariatul al acestei structuri asociative ale organizațiilor neguvernamentale din raionul Soroca. La fel asociația este membrul Coaliției Naționale ”Viața fără Violență în Familie” și a Rețelei Naționale ale Prestatorilor de Servicii Prietenoase Tinerilor din Republica Moldova.

Un rol specific Centrul DACIA îl deține la nivel de municipiu Soroca, unde a fost constituită Coaliția Locală pentru Transparența Bugetară, iar organizația și-a asumat rolul de organizație lider asigurând secretariatul coaliției.

citeste mai mult
News room
06 May
Școala accesibilă Pentru 3 copii din municipiul Soroca școala online devine mai accesibilă. Pentru că ceea ce înseamnă normalitate în mod normal, pentru copiii noștri înseamnă luptă și neajuns. Datorită Centrul...
30 April 2021 Paște Fericit! În ajunul sărbătorilor pascale, echipa Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA, Vă urează un Paște Fericit! Credință, pace și bunăstare în toată țara.
27 April 2021 27 aprilie - Ziua Drapelului de Stat al Republicii Moldova Anual, la data de 27 aprilie, Republica Moldova sărbătorește Ziua Drapelului de Stat. Tricolorul a fost desemnat oficial drapel de stat pe 27 aprilie 1990 de către deputații ...
22 April 2021 Izvorul Tinereții mai curat și mai ornamentat! Astăzi, Consiliul Local al Tinerilor și Consiliul Raional al Tinerilor din Soroca , s-au alăturat Asociației Obștești ”Eco-Sor” în acțiunea de salubrizare a Izvorului Tiner...
21 April 2021 Concurs pentru privind elaborarea Politicii de salarizare a personalului DENUMIREA ORGANIZAȚIEI CONTRACTANTE: AO Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA. SEDIUL ORGANIZAȚIEI CONTRACTANTE: str. Mihail Sadoveanu nr. 21, mun. Soroca, MD-3006, raio...
Cum te poți implica?
Donează
Crezi că toți copiii și tinerii merită o educație de calitate, indiferent de statutul social? O donație pentru un tânăr este o investiție.
Investește în tineri
Devino voluntar
Vrei să te alături echipei CRT DACIA și să duci lucrurile la alt nivel? Indiferent dacă ești la începutul carierei sau ai deja experiență, ia inițiativa și participă la schimbare!
Devino voluntar