Izvorul Tinereții mai curat și mai ornamentat!

Astăzi, Consiliul Local al Tinerilor și Consiliul Raional al Tinerilor din Soroca , s-au alăturat Asociației Obștești ”Eco-Sor” în acțiunea de salubrizare a Izvorului Tinereții situat lângă Vamă șiStația de Salvare.
Activitatea este dedicată Zilei Pământului.
Ziua Pământului are scopul să atragă atenția asupra degradării mediului înconjurător, asupra efectelor poluării şi să ne inițieze cu privire la acțiunile pe care fiecare dintre noi le poate întreprinde pentru a ajuta la conservarea naturii.
Ziua Pământului încearcă anual să ne amintească fiecăruia dintre noi că un mediu curat este un mediu sănătos”, menționează Veaceslav Burlacu, asistent în cadrul proiectului ”Implica-te Vom Reuși”.
”Acțiunea organizată în această zi este menită să conștientizeze cetățenii, că păstrarea curățeniei în locurile unde trăiesc și muncesc, ca și în locurile publice, contribuie la menținerea curățeniei și protejarea sănătății”, spune Nichita Railean, consilier CLT.
”Este timpul să conștientizăm că fiecare cetățean al planetei are o contribuție vitală în menținerea unui mediu curat”, mărturisește un activist civic.
Doar cu forțe comune putem face o lume mai bună și prosperă în casa noastră comună- Planeta Pământ.