Membrii CRT și-au depus mandatul de consilier

Încercați de emoții de bucurie și totodată de melancolie, odată cu încheierea mandatului de activitate 2020-2021, membrii și consilierii Consiliului Raional al Tinerilor din Soroca și-au ridicat bine meritatele diplome în incinta Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA.

Președintele Centrul DACIA, Babici Stela, a felicitat tinerii cu succesele obținute pe parcursul mandatului oferindu-le diplome pentru implicarea activă în cadrul Consiliului Raional al Tinerilor Soroca.

Din numele Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA, le mulțumim pentru serviciul de voluntariat depus pentru folosul comunității și le solicităm acestor tineri sprijinul lor în continuare. Unii tineri consilieri vor absolvi în acest an liceul, iar alții urmează să candideze și la următorul mandat. “Cred că am reușit să facem multe în această perioadă, să sprijinim evenimentele dedicate tinerilor și să-i implicăm în realizarea lor, a menționat Babici Stela, Președintele Centrului DACIA.

Le urăm o vacanță frumoasă tuturor tinerilor și viitorilor consilieri răbdare și o echipă la fel de bună cum a fost a noastră”, a conchis Președintele Consiliului Raional al Tinerilor din Soroca, Gatman Robert.
Vă reamintim că, mandatul Consiliului Raional al Tinerilor din Soroca expiră după doi ani de activitate.