Prima ședință a Academiei de liderism pentru fete ”LEAD-FEM II”

Într-o atmosferă plină de entuziasm și determinare, a avut loc prima ședință a fetelor care fac parte din Academia de liderism "LEAD-FEM II". Această academie își propune să devină un loc de transformare pentru tinerele fete care aspiră să devină lidere puternice și influente în societatea noastră.

Ședința de deschidere a marcat începutul unei călătorii fascinante pentru participante, unde discuțiile s-au concentrat asupra aspectelor esențiale ale programului, inclusiv proiect, scop, obiective și activități viitoare.

Un moment deosebit de important a fost dedicat prezentării proiectului "LEAD-FEM II". Acest proiect a fost conceput pentru a oferi un cadru solid în care tinerele fete să-și dezvolte abilitățile de leadership, să-și exploreze potențialul și să se pregătească pentru a juca un rol semnificativ în societate. Prin intermediul acestui proiect, participantele vor avea oportunitatea de a-și dezvolta încrederea în sine, abilitățile de comunicare și capacitatea de a influența pozitiv comunitatea lor.

Participantele au fost informate cu privire la activitățile viitoare planificate în cadrul academiei. Acestea includ curs de leadership, workshop-uri de dezvoltare personală, inițiative locale și interacțiuni cu lidere de succes din diverse domenii. Calendarul activităților a fost prezentat pentru a le ajuta să se pregătească și să se implice pe deplin în fiecare etapă a programului.

Academia "LEAD-FEM II" a început cu dreptul, și cu toții așteptăm cu nerăbdare să vedem cum tinerele fete se vor dezvolta și vor crește ca lidere în cadrul acestei călătorii excepționale.

În următoarele luni, vom urmări cu atenție evoluția acestor tinere lidere și vom continua să raportăm despre impactul pozitiv pe care îl aduc în comunitatea noastră.

AO Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, cu suportul financiar al Fundației OAK și în parteneriat cu Asociația pentru Relații Comunitare din România implementează proiectul Academia de Liderism pentru fete ”LEAD-FEM II”.