Ședință de planificare a Fondului pentru Tineri Soroca

Ieri, într-un cadru dedicat dezvoltării tinerilor, în incinta Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA s-a organizat o ședință de planificare, adunând membrii activi ai Fondului pentru Tineri Soroca.
Membrii Fondului pentru Tineri au avut ocazia de a identifica și de a stabili prioritățile pentru luna septembrie.

Ședința a fost condusă într-un mod colaborativ și participativ. Fiecare membru al Fondului pentru Tineri a avut oportunitatea de a-și exprima opiniile și de a contribui la procesul de luare a deciziilor. Cu ajutorul unei agende bine definite, ședința s-a desfășurat fără probleme, asigurându-se că fiecare aspect important a fost abordat în detaliu.

De asemenea, membrii au fost încurajați să propună idei creative și inovatoare, astfel încât să se maximizeze impactul asupra tinerilor și a comunității în ansamblu.

La finalul ședinței, membrii au convenit asupra unui plan de acțiune clar pentru luna septembrie, precum și asupra responsabilităților individuale în cadrul proiectului.

Proiectul ”Fondul pentru Tineri Soroca” este implementat de Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, cu suportul Fundației Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei.