Tinerii de la Fondul pentru Tineri Soroca își dezvoltă abilitățile la Școala de vară “Youth in Action”

Zece tineri din cadrul Fondului pentru Tineri Soroca au participat cu entuziasm la o experiență educativă memorabilă între 14-17 august, la Școala de vară “Youth in Action”. Acest eveniment inedit a adus împreună 100 de tineri din diverse localități, oferindu-le oportunitatea de a învăța și dezvolta abilități esențiale într-un mediu inspirațional.

Școala de vară “Youth in Action” a fost organizată de Fundația Est-Europeană cu suportul financiar acordat de Suedia, care și-a asumat misiunea de a oferi tinerilor instrumentele necesare pentru a-și atinge potențialul maxim în diverse domenii. Participanții au fost implicați într-un program cuprinzător care a acoperit subiecte variate, cum ar fi leadership personal și în echipă, content management, personal branding pe social media și metode eficiente de fundraising.

Unul dintre aspectele deosebite ale evenimentului a fost diversitatea participanților, provenind din diferite localități. Acest lucru a facilitat schimbul de idei și experiențe, amplificând atmosfera de învățare și creștere personală. Tinerii au avut ocazia să cunoască alți tineri pasionați, deschiși la noi perspective și determinați să facă o schimbare pozitivă în comunitățile lor.

"Experiența noastră la Școala de Vară “Youth in Action” a fost cu adevărat memorabilă și edificatoare. Am avut ocazia să învățăm de la experți și să interacționăm cu tineri entuziaști din întreaga țară. Ne-am întors cu cunoștințe și idei noi, gata să aducem o schimbare pozitivă în comunitatea noastră," a declarat Ilie Șvișciuc.

Fondul pentru Tineri continuă să-și dedice eforturile pentru dezvoltarea tinerilor, organizând evenimente inovatoare și educative care să îi sprijine în călătoria lor de creștere și transformare personală. Prin inițiative precum aceasta Școală de Vară, tinerii sunt încurajați să își descopere potențialul și să devină lideri ai schimbării în societate.